Ankara / Taksim / Kadıköy / İzmir / Toronto Adres Bilgileri
Bize Sorun: İletişim Formu

Yurtdışı Dil Okulları

Yurtdışında Dil Eğitimi

Size Neler Sunuyoruz?





Globalleşen dünyanın en büyük gereksinimlerinden olan ortak dil paylaşımı her yıl binlerce öğrenciyi yurtdışında farklı amaçlarla dil eğitimi almaya itmektedir. Gerek iş için, gerek akademik kaygılar, gerekse kişinin kendini geliştirmek adına tercih ettikleri dil eğitimi, dünyanın pek çok farklı noktasında alınabilmektedir. 

Yurtdışında dil eğitimi açısından en çok tercih edilen İngilizce’nin yanı sıra çeşitli ihtiyaçlara göre farklı dillere yönelik eğitim alternatifleri de karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda dil eğitimi esnasında öğrenciler vize tiplerine göre belli haklar elde edebilmektedirler. Belli sürelerde gittikleri takdirde çalışma izni alabilmeleri, dil eğitimi almaya gittikleri ülkede lisans ve yüksek lisans gibi akademik eğitimler için vize uzatımı yaparak kalabilmeleri bu haklara örnek gösterilebilir.

Yurtdışı eğitimin en büyük avantajı giden öğrenciye yaşayarak ve dili deneyimleyerek öğrenme fırsatı sunmasıdır. Öğrenciler kendi ülkelerinde yabancı bir dili öğrenmeye çalıştıklarında pratik yapmak ile ilgili problemlerle karşılaşırken, öğrenmek istediklerin dilin aktif kullanıldığı bir ülkede ve dünyanın farklı yerlerinden gelen diğer öğrencilerle iletişim halinde olduklarında o yabancı dili daha fazla özümsemektedirler. Bu sayede öğrenciler öğrenmek istedikleri dili her şeyiyle gördüklerinde hem unutulmaz bir deneyim hem de kalıcı bir eğitim fırsatını bir arada yakalamış olurlar.

Yurtdışı dil okulu fiyatları ülkelere göre değişkenlik göstermenin yanı sıra, alınacak eğitimin süresi ve özelliklerine göre de farklılık göstermektedir. Yurtdışında dil eğitimi alacak öğrenciler gidecekleri dil okulunun ücretini ülkeden çıkmadan önce tamamlamaları gerekmektedir.

Yurtdışında Dil Eğitimi

Nasıl Yurtdışında Gideceksiniz?